mandag 5. juli 2010

Spennende & hektisk uke

Nesten en uke har gått siden forrige oppdatering. Vi har hatt noen knakende fine dager og tiden har bare flydd i fra oss.

Onsdag kl.11 var det klart for kamp mot verdensenerene Larissa og Juliana fra Brasil. Vi var innstilt på å trøkke til å vise oss fra vår beste side på hovedbanen i Vågen. Supporterene var også på plass (foto: FIVB):



Vi klarte oss bra i mottak - legg, men de plukker oss en del på angrepene våre. I tillegg får de inn et par servess. Første settet ender med 10 poeng til oss. Andre settet får vi inn et par poeng på egen serve i tillegg, og kommer oss da opp på 15 poeng. Selv om det ble et klart tap anser vi dette for å være et helt akseptabelt resultat mot dette laget. Andre kampen gikk kl.16 mot Ivy/Fendrick fra USA. Vi startet da litt for lite aggresivt i serve første settet og kom tidlig bakpå. Andre settet trøkket vi bedre til og fikk flere poeng i egen serve. Vi holdt godt følge frem til teknisk timeout, men deretter dro amerikanerene i fra og vi endte på 14 og 15 poeng.

Torsdag kl.11 spilte vi mot det siste laget i gruppen vår, tyske Holtwick/Semmler som er seedet som nr. 17 i turneringen. Denne kampen gikk på en av sidebanene siden hovedrunden for menn også hadde startet og vi spilte samtidig som Øivind og Iver. Råd fra landslagssjef/eliteansvarlig Jon (Grydland) var å presse i serv og å sjangse litt i forsvarsspillet da jentene fra Tyskland ofte benyttet seg av ekstreme vinkler og utveier. Også denne kampen endte vi på 15 og 14 poeng. Dermed tapte vi vår gruppe og var ute av turneringen. Det var utrolig moro å spille og vi er sugne på mer. Selv om vi taper alle kampene våre 2-0 føler vi at vi gjør en del riktig og bra. Mottaket sitter stort sett bra med unntak av noen serveess midt i mellom oss. Til tider presser vi også bra i serve, men trykket kunne vært høyere jevt over. Det vi bør øve mest på til neste gang er nok angrep og blokk for min del.

Resten av torsdagen og fredagen gikk med til balltrening sammen med de andre landslagsutøverene, styrketrening og til å se på kamper. Fredag kveld dro jeg hjem til Gyland og har nå tilbrakt helgen med venner og familie. Rita har vært i Vågen og heiet Tarjei og Spinny frem til en 2.plass i turneringen! Utrolig bra! Vi gratulerer!


Bilder fra onsdagskampene, de to første tatt av Dag Inge Nordby, de to andre av FIVB.





1 kommentar: