fredag 6. august 2010

Sikret 7. plass

Da vant vi kampen vaar mot Tyrkia idag og er sikret 7.plass i Satellite turneringen her i Vaduz, Lichtenstein. Förste settet brukte vi til aa vakne. Tyrkia satt mange baller mellom meg og Cindy. Jeg fölte jeg var milevis fra aa ta noe i forsvar.

Andre settet var vi paa hugget og laa foran med to poeng hele settet. Mens vi starta med aktiv oppvarming, en joggetur, satsa Tyrkia paa passiv, indre oppvarming, röyking. Vi bestemte oss derfor aa ta de paa kondisen. Det var en god plan.


 I 3. sett kjörte vi tempo og kjappe "rallys", dvs tid mellom vunnet poeng og ny serve. Vi raste i fra dem og leda lenge med 5 poeng. I slutten begynte de med langserver paa Cindy (etter aa ha servet meg hele kampen). Ettet et par baller fikk vi gode mottak og legg den veien ogsaa, og vant 15-13 :) Vi har da naadd maalet vaart vi satte för turneringen (7.plass) og utsatt flybillett til söndag :)


Naa möter vi det best-ranka bulgarske laget her kl 15.40. Vi skal gi alt, og pröve aa ikke gjör det like spennende som i forrige kamp ;)

1 kommentar: