tirsdag 24. august 2010

Stiv kuling i Haag

Først av alt:
I forbindelse med publiseringen av billedkavalkaden denne helgen glemte vi jo helt å legge ut nyhet om at vi vant Norges Touren på Youngstorget uten å gi fra oss et eneste sett. Rita var til tider suverent god i forsvar og produserte haugevis med poeng! Lørdag fikk hun en pistasj-sjokoladebolle fra den lille kokosollefabrikken i premie og denne virket heldigvis på søndagen også:)

I morgen kunne vi trengt en sjokolade/kokosbolle. Da skal vi spille mot Kina kl.0820 her i Haag. I dag har vi vært og trent litt etter at vi ankom fra Oslo. Det blåser helt crazy her nede. Dersom vi lot ballen ligge på sanden endte det med at vi måtte løpe etter den bortover stranden. Servene vi presterte i motvind ble bra så lenge vi klarte å få ballen over nettet.. Vi så på de to norske country quota kampene og det var en del uvanlige ballvekslinger å observere. Nå øs-pøse regner det og jammen var det ikke litt torden og lyn også. Satser på litt bedre forhold i morgen tidlig. Vil gjerne få til spillet vårt i denne siste world tour turneringen for nå.

Ellers er det mange norske kamper å følge med på i morgen da vi er hele 7 norske lag som skal i ilden. Vinner vi mot Kina møter vi Vilde og Ingrid i neste kamp.

Heia Norge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar