fredag 25. juni 2010

Helg uten turnering :-(

Hmm, føles litt rart å sitte her på Bryne når så mange andre skal spille turnering i Hamar og ett eller annet sted ved Larvik, der hvor beachuka var "i gamle dager" (= før vår sandvolleyballkarriere begynte). Vi liker jo helst å være der det skjer. Også i Wiigskogen/håla her på Jæren spilles det turnering og der prøvde vi og Beachgirls of Norway å få bli med, men vi var desverre for sent ute med påmeldingen. Likevel endte det med at vi får spille en oppvisningskamp(!) mot hverandre på søndag.

I dag har vi kun hatt en trening på Mosvangen camping sammen med Hanne, Eline og Kjersti. Utover det har Rita hatt meg med på Lefdal elektro hvor jeg fant et helt sprøtt kjøleskap og en slik nespressomaskin jeg planlegger å kjøpe når jeg begynner å jobbe:



Ellers har vi brukt dagen til å trykke logoer på T-skjorter i det fine hjemmetrykkeriet hos pappa Olav. Sponsorene våre må synes:




I morgen blir det trening med Beachgirls og Norway og Kjersti og Mari på turneringsbanene i Stavanger sentrum kl.11. Deretter kommer en journalist fra Jærbladet for å snakke litt med oss før det blir ny trening med Siri (Herredsvela), Heidi, Vilde og Mari kl.16. Vi gleder oss til nok en herlig treningsdag!

Bilde fra trening på actionball på torsdag:


Helgens Quiz:

1) Gjett hvem?
2) Finn 2 feil


-Cindy


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar