søndag 13. juni 2010

A-turnering i Asker


På fredag kom Rita tilbake til Oslo og Linn og Kadri ble med oss for å trene på hovedbanen i Asker selv om det regnet ganske kraftig. Vi spilte en stående og fire sett og fordelte seierene ganske jevnt mellom oss. Etter endt trening skulle Linn, Kadri og jeg dusje på Sats før vi dro tilbake til Oslo med toget, men den gang ei. Sats hadde stengt kl.20, men siden vi var kliss våte skiftet vi like godt utenfor:)

Vi skulle ikke spille før på ettermiddagen lørdag så vi fikk tid til å henge rundt å se litt på de andre kampene først. Fortsatt regnet det ganske bra så utstyret bestod i fullt regntøy og høye støvler. Første kamp spilte vi mot Camilla og Irmelin som er to unge, lovende jenter. De jobbet bra og gav seg ikke, men vi gikk seirende ut 2-0. Ett par timers pause som vi blandt annet tilbrakte i resepsjonen på Sats hvor det var mye godt selskap og gode sofaer. Andre benyttet pausene til å undersøke diverse skader og vondter hos kiropraktoren ved hovedbanen.



Andre kamp mot Sigrid og Marie, to forsvarskjemper av de store, som alltid er vriene å spille mot. Første settet vant vi overraskende lett etter mye bra serving. Andre settet ble svært mye jevnere. Sigrid og Marie leder store deler av settet, men mot slutten begynner vi å bli mer effektive og tar poeng i egen serve. Vi haler andre settet i land på 24-22 og er da klare for semifinalen søndag.

Vi fikk Ragnhild og Siri som motstander i semifinalen etter at de tapte for Vilde og Kadri i går. Jeg fikk servetrykket og klarer ikke å ta godt nok i mot. Litt for mange mottak skyves ikke nærme nok mot nettet og angrepssituasjonen blir uoversiktlig. I tillegg så gjør jeg noen taktisk dårlige valg og slå noen baller ut. Selv om vi leder det andre settet 19-17(?) ender det med 0-2 tap denne gangen.

Foto: Dag Inge Nordby

Bronsefinalen går med en gang så det er bare å svelge unna skuffelsen og innstille hodet på nye oppgaver. Sigrid og Marie er motstandere igjen, og de er svært interessert i å revansjere tapet fra i går. Litt startvansker og plutselig gikk første settet til dem, 19-21. Andre settet slår vi bra tilbake og vinner 21-13 med bra blokk-forsvar spill. Men desverre er det ikke sammenlagt poengsum som gjelder så om vi da kun taper med minst mulig margin, 13-15 ender det på en 4.plass som ikke akkurat var det vi siktet etter. Vi takker for god støtte fra Marte og Linn på tribunen i bronsefinalen og tar med oss at Rita tok fantastisk bra mottak hele helgen og at jeg jammen meg fikk til å blokke litt igjen i bronsefinalen.

Foto: Dag Inge Nordby

Etter kampene fikk jeg og Petter trent litt styrke også. Passet perfekt slik at vi kan konsentrere oss om balltrening i morgen før det bærer av sted til Romania for å spille satellite tidlig tirsdag morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar