søndag 30. mai 2010

2. plass i Kolbotn


Vi endte på andre plass i Kolbotn Open idag etter å ha tapt finalen mot Vilde og Kadri i dag søndag. De spilte bra og var på hugget. Vi manglet den ekstra "piffen" og hadde ikke god nok sideout.

Laget vi skulle spille mot på lørdag trakk seg og vi var dermed supportere heeele dagen.

Cindy er ikke av den stillesittende typen og fant ut at hun skulle teste bambuser. Det førte til nyskapende LIVE- sendinger fra utvalgte kamper under turneringen både på facebook og her på hjemmesiden, se meny til høyre! Resultatet ble til tider opp-ned og litt uoversiktelig. Men vi er kun i startgropa og har stor tro på denne nye medieplattformen! Målet er å sende samtlige av våre kamper live på facebook og hjemmeside. Slik kan vi nå det publikummet som av en eller annen grunn ikke har anledning til å møte opp på turneringene ;-)

 Koselig skogbilde tatt av Cindy som oppsummerer lørdagen ganske bra :) Vilde i midten, Kadri til høyre.

Vilde Solvoll er Norgestourens fletteekspert. Her flettes det i MVA200- stil (volleyballen innendørs har spiralmønster) for å få bort småhår fra alle kanter!

Her er litt bilder fra helga i Kolbotn med skiftende skydekke :) Trofast fotograf: Dag Inge Norby.




I morgen rekker vi en trening med Janne Kongshavn før jeg tar flyet hjem til Stavanger og Cindy drar på nattevakt. Denne uka skal vi jobbe en del før turen kanskje går til Apelviken i Sverige for å delta på en av turneringene i den svenske touren. Neste norske turnering er Asker helga etter.

. . : :  Rita : : .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar