mandag 17. mai 2010

Antiklimaks på selveste 17.mai

Vi ankom teknisk møte idag med godt mot. Som første reservelag i kvalifiseringen, følte vi oss rimelig sikre på å få spille. Det er svært sjelden alle lag dukker opp enten pga skade eller sykdom. Det var heller ikke unntak i dag. Maurizius møtte ikke til innskriving og første lag på ventelisten rykker da opp og inn i kvalliken.
Det var bare et problem. FIVB hadde gjort en tellefeil (!) De hadde 34 lag i en 32 lags bracket. Dvs de ville heller ha en ekstra kamp i "ekstrarunden" i stedet for to. Istedet for å gjøre det vi mener er mest rettferdig, valgte de enkleste løsningen for dem.

















Nasjonalsangen skal uansett synges. Her synger vi etter beste evne foran 30 lag på det tekniske møtet.

Det kan du godt kalle et antiklimaks. Vi spiste lang og god frukost, morgenøkt, tildels sammen med Mexico og jeg hadde til og med blandet ferdig HERBALIFE- drikke. Jeg har sjelden følt meg så godt forberedt til kamp som i dag. Mens alle andre lag sprang ivrige etter kampoppsettet, satt Team Cindy&Rita slukøret igjen på hver vår stol. Vi prøvde å ramse opp de positive sidene ved å være på Grand Slam i Roma uten å selv spille.

1. Fint vær
2. Vi slipper å pynte oss på nasjonaldagen
3. Vi får øvd oss på å være i World Tour "sirkuset"
4. Trent med bra lag
5. Euroen synker i verdi. Vi har plenti med tid til å bli kjent med Romas shoppingsentre.
6. De har meldt regn i hele dag. Vi slipper å risikere å bli syke ved å spille.

Nå må vi løpe for å heie på Ingrid og Janne som spiller kl 16! Nå skal det norske flagg få svingt seg! GRATULERER MED DAGEN NORGE :-)

1 kommentar:

  1. du e så løyen ritz :) Eg la spesielt godt merke t punkt nr. 5 :) Kos deg på shopping.
    Klem fra hu så fostsatt "ruge" på sola :)

    SvarSlett