lørdag 22. mai 2010

Vi får spille HOVEDRUNDE i Stavanger!!!!!!


Idag spilte damer og herrer en turnering der premien var fribillett inn i hovedrunden i world tour for damer og en eller to fribilletter inn i kvalifiseringen for herrer. (Antall billetter for herrer er enda ikke avgjort).

Vi vant over beachgirlsofnorway (t.h) 2-1 (som forøvrig 99,9% sikkert får host country- wildcard) og Vilde og Mari 2-0. Og er kjeeeeempefornøyde med å få lov til å spille i hovedrunden under folkefesten som er i Stavanger under World Tour! Nå er det bare å ligge i hardtrening frem til 28. juni!!  

SEIERSRUS: Team Cindy&Rita over middels fornøyd med dagens innsats ;)

 Turneringen var en del av landslagssamlingen i Oslo. Fredag bestod av blant annet av testing av spenst og knebøy på Olympiatoppen. Jeg var middels fornøyd med resultatene, mens Cindy tangerte dype knebøy, 115 kg (!) og økte rekkevidden. Makkeren min har 2,96 meter rekkevidde!! Dèt er gøy å løpe i forsvar bak :)



Mathias Lilleheim (t.v) fra Olympiatoppen (ja, han som er svært god i redcord, Heidi, og som forøvrig har skrevet bok om mage-rygg og fluefiske!) hadde ansvar for gjennomføring av boscotest (svikthopp med hoftefeste og svikthopp med armsving) og knebøy.

FIN-FIN DAG: Banene på NIH (Norges idrettshøgskole) var flittig brukt og sett på idag. Her tar Geir Eithun et serveess for  team Eithun/Berntsen som til slutt vant mot Eskil Holtan og Øyvind Wergeland. Været begynte strålende og endte med lette regnbyger. Ikke såå verst ;-)

I morgen og mandag venter to treningsøkter per dag for jentene. Herrene skal spille semifinaler og finale i morgen i tillegg til treninger. I tillegg må jeg bruke tid på skoleoppgave som skal leveres tirsdag kl 14. Men har selvfølgelig 2. prioritet ;)

Her er litt snaphots fra dagen:


Siri, Tonje og Rags kjører stil som alltid!


Vilde er poengteller og blomsterpike sammen med to ivrige tilskuere!


 Team Eithun/Berntsen var både brunest og best og er klar for finale i morgen.

Neste turnering for team Rita&Cindy er neste helg. Da starter Norgestouren i Kolbotn! Neste internasjonale er Satellite- turnering i Romania. Ha en fin pinse :)


D A G E N S   B I L D E (R) :

Tatt 17. mai i Roma:


 



I ROMA: To italienere markerer norges nasjonaldag uten å være klar over det ;-)

3 kommentarer:

  1. heheheh... daaa veit eg det. kanskje denna mannen kan lære meg litt meir om fluefiske da ;) utrolig bra innlegg det her. blir nesten litt dårlig av å lese alle godsakene men.. du avslutta bra daa, godt at du au må gjøre no skole arbeid!! ;) Uansett Grattis jenter, dere e goe.

    SvarSlett
  2. Hurra for dere :) Gratulerer sa mye! Skulle gjerne kommet og heia paa dere i Stavanger i sommer!

    SvarSlett
  3. Heidi: Du er savnet! bli ferdig med den oppg og kom deg ut i sanden ;-)
    BC: takk! du blir savnet i sommer!

    SvarSlett