søndag 16. mai 2010

Roma, på godt og vondt.












Trøtte tryner på  tur:) Matpause på bussholdeplassen.

En dag full av nye inntrykk.
Første inntrykket av Roma var ikke helt som vi hadde håpet på. Vi landet kl.10 i øsende regnvær. Flyplassen var ikke skiltet slik at oss nordboere skulle forstå det og vi havnet sammen med flere andre fra flyet vårt på feil terminal(?!?!) for å hente bagasjen. Bøndene i byen fant til slutt frem og bagasjen var reddet.

Kort fortalt så tok det oss utrolige 4,5 timer fra vi landet til vi var på plass der hvor vi skulle sove. Vi hadde da vært nære på å betale 45-50 euro på en taxitur fra sentralstasjonen til vår bed&breakfast, men endte heldigvis med å ta en buss for 1 euro i stede. Vårt overnattingssted er godt gjemt i en boligblokk uten et eneste skilt på utsiden. Kun navnet på ringeklokken og en liten lapp med ett telefonnummer. I det heletatt ser inngangspartiet ganske sjabert ut og vi var mildt sagt skeptiske. Da eieren kom for å slippe oss inn ble vi svært positivt overrasket da vi kom inn i en nyopppusset leilighet som var omgjort til b&b med internett og det hele. Roma ble med ett et bedre sted!

Ringekloken utenfor La casa di momi som var det eneste i tillegg til snille naboer som fortalte oss at vi var på rett sted

På vei til arenaen gikk vi over en bro som angivelig skal ha vært scene i mange italienske filminnspillinger. Her henger det masse hengelåser med navn på kjærestepar lenket fast. Veldig søtt :) Selv om vi ankom banene betraktelig senere enn vi hadde sett for oss fikk vi likevel satt oss opp på trening. Vi delte bane med to ukrainske lag. Da de kjørte sine egen øvelser var mexikanske Bibiana Candelas snill og servet på oss. Det er veldig fint å få øve litt på banene slik at man blir litt kjent med forholdene før vi eventuelt skal spille. Anlegget her i Roma ser kjempefint ut. Skal få tatt noen bilder derfra å legge ut. Her skal det jo være VM til neste år så dette blir generalprøven.

I morgen skal vi ha en liten morgen/oppvarmingsøkt før teknisk møte. Nå gjennstår det bare å se om vi kommer med i turneringen eller ikke. Lykke til til oss og god 17.mai til alle andre!



Massevis av hengelåser lenket i hverandre og fin utsikt fra den "berømte" broen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar