tirsdag 11. mai 2010

Vår og beachsesong for fullt!

Hovedoppgaven er levert og muntlig eksamen bestått. Premien var besøk av Cindy over flere dager. Herlig å ha fokus på beach igjen! Noe av det første vi gjorde var å ta turen innom Jæren Optikk, som er brillesponsoren vår. I tillegg til sportsbriller, får vi hvert vårt "hverdagsbrillepar".

Elisabeth hos Jæren Optikk geleida Cindy gjennom utallige former og farger.







Uvex: Brukt av mange utøvere under OL i Beijing, og av oss B-)

På søndag ettermiddag fikk vi en økt med Bernti og Kristine. Jeg hadde vært på Styrke&Core kurs på Elixia hele dagen. Cindy var dermed motoren på laget denne dagen og vartet bla opp med "Pindy-show". (Svært god serving) :-)
Mandag og tirsdag trente vi med Kristine og Ingrid. Kjempe lærerikt å få trene med to så erfarne spillere. Ingrid er proff og Kristine var for få år siden. De har et blikk over spillet som er til å trakte etter og de gjør de rette tingene til rett tid. I tillegg bidrar de med småtips og trix, noe vi setter stor pris på!

Hang hos min kjære pappa en dag det var strålende sol (og endel vind). Jordbær, perfekte vafler og kaffe gikk ned på høykant!

Lørdag tar jeg turen til Oslo og på søndag går turen videre til Roma. Der skal vi spille kvallik i Gran Slam. FORHÅPENTLIGVIS, vi er nemlig nr.1 på ventelisten. De som kan det sier det alltid er folk som trekker seg i siste liten, så vi satser på det :-)

Ellers tok Ingrid et vakkert bilde av oss etter trening!


D a g e n s   b i l d e :

Mamma er flink til å skrive lapper. Her vil hun understreke et faktum :)

2 kommentarer:

  1. haha.. jeg sitter alltid med smilet på lur når jeg leser bloggen deres. herlig :)
    -ingrid t

    SvarSlett
  2. Du kledde de brillene på øverste bilde, Cindy!
    Sees i Roma!!

    SvarSlett