torsdag 27. mai 2010

Årets første Norges Tour til helgen

I morgen braker det løs med årets første Norges Tour på Kolbotn. Dette er egentlig en B-turnering, men da det ikke er noen A-turneringer denne helgen er det åpnet opp for at også høyt rankede spillere kan melde seg på. Det er bare 8 påmeldte damelag, men 17 påmeldte herrelag.

Vi har laget oss Bambuser-konto (bambuser.com) og planlegger å dele litt av kampene med dere på live sending fra mobilen. Vi har ikke prøvd dette før så ser ikke bort i fra at det kan dukke opp noen "bugs".

Rita forlot Oslo mandag kveld, men jeg har fått trent bra med Vilde, Kadri, Linn, Janne, Ingrid, Marte, Jon, Petter, Helge og Martin. Takk alle;) Skal på trening igjen med Jon, Ingrid, Janne og Vilde nå og i ettermiddag er Rita tilbake og vi drar til Kolbotn for å trene en økt der.

 Vilde/Kadri og Ingrid/Janne. 
Foto: Dag Inge Nordby


Gleder oss til turnering i morgen!

-Cindy

1 kommentar:

  1. Goey aa se live paa nett :D Det hakker en del da, sa ikke perfekt, men men...et lite innblikk til ei som veldig gjerne skulle vaert i Kolbotn i helga og spilt ;) Men har det goey her i helga og - paa sommerleir med 95 jenter i alderen 8-20 aar ;)

    SvarSlett