tirsdag 6. april 2010

Another rainy day in Rio

Denne bilen har meid ned en stolpe. Og det fem meter fra et kryss. Høy fart på våt veibane? Politiet har sperra av området rundt og slik har det stått i noen dager. Ser ikke ut til å bli fjernet med det første..

Våknet opp til plaskregn og beskjed fra Kioday om å vente til det lysnet. I følge han ble folk frarådet å fare utendørs. Vi lo litt av dette, men fant fort ut at det lå noe i det. I løpet av dagen har himmelens sluser lagt igjen 30 cm regn..

Jeg har bare holdt meg innendørs og gjort skolearbeid, med unntak fra en tur i matbutikken. Der var det lange køer med folk som ville hamstre. Heidi jogga seg en kort, men intensiv økt på stranden. Håret stod til alle kanter og kinnene hadde fått god farge etter å ha sprunget i motvind med piskende regn.
12 timer foran pc resulterer i litt eksamenslesing, endel skolearbeid og mye facing.

Cindy og Petter tok seg også en jogge- og hoppetur. De dro også ut på Shopping Leblon, et kjøpesenter nær Ipanema. Det var en real bomtur. 75% av butikkene var stengt pga lite kunder. Men de fikk mat i seg, som var noe av hensikten med turen.

Vi har ingenting å klage over. Et par treninger som går til spille, er ingenting i forhold til nyhetene som går verden over: Tallet på døde stiger og er nå oppe i 89 registrerte omkomne. Er nok fattige folk, eks jordras i favelaene som ligger i skråningene og trafikkulykker som tar flest liv... Uvirkelig å tenke på at mens vi sitter trygt i 3 etg og nærmest ikke registrerer regnet, omkommer det folk ikke langt unna oss.. Sender en aldri så liten bønn til høyere makter om å lukke slusene snart.

1 kommentar:

  1. Off for et bilde... Det e jo heilt tragisk:/
    Hb ting ordne seg der borte, og at dokk får det fint fint videre=)
    Sees
    Eli Kristine

    SvarSlett