søndag 4. april 2010

Første helg i RIO

HEILT GREIT: Utsikten fra leiligheten som ligger mellom de to strendene Copacabaa og Ipanema.

Da har vi ankommet Rio og endelig kommet oss på nett. Har ikke hatt med meg fotoapparatet på stranden enda, så foreløpig får dere kose dere med snapshots fra den laaaange reisen ned og fra leiligheten.

SUSHI: 42 biter med rå fisk gikk raskt unna på flyplassen i Sao Paulo.

Cindy, Petter, Heidi og jeg bor sammen i en pen leilighet med aircondition på soverommene. DEILIGT! Vi har rukket å gjøre overraskende mye på de tre dagene vi har vært her:

- To balløkter for å bli vant med å ballen i vind og 35 graders varme. Forhåpentligvis fikk vi ristet av oss de verste feilene før Kioday skal begynne å trene oss to treninger per dag..

- Shopping. Mens Heidi var overraskende fornuftig og prioriterte eksamenslesing, tok Petter, Cindy og jeg turen til Rio Sol, et fint og stort kjøpesenter like utenfor byen. Vi splittet lag og raste gjennom det elegante kjøpesenteret med 400 butikker på 2,5 timer. Resultatet ble blant annet sko på Petter, singletter på Cindy og bikinier på meg. Og ikke minst en trådløs ruter for å komme på nett i leiligheten.

- Bli solbrent Selv etter å ha smurt som bare det. Heidi på nesa, jeg på ryggen, Petter og Cindy på ermene.

- Påskerenn. Vi møtte den norske klanen til påskerenn på Post 9 på Ipanema. Siri var ikke overraskende organisatoren og gjorde det på mesterlig vis :-) Vi ble delt inn i lag og gjorde tre ulike øvelser blant annet eggeløp. Film kommer plutselig!

- Barbeque. Etter påskerennet bar på grillparty på et hostell. Kioday og venner inviterte. For 20 reais (60 NOK) kunne vi spise så mye vi ville i koselige omgivelser. Stemningen ble god og noen tok turen til byen. Heidi og jeg nektet å gå ut i treningsklær, så det ble tidlig kveld på oss. Noe som var heilt greit etter en dag med mye inntrykk, varme og gåing.

Første økt med Kioday som trener, blir i morgen kl 0900. Det er visst meldt regn, men krysser fingrene for at det blir økt likevel!!
Trøtt i trynet etter 24 timers reis. Heidi sliter med å komme ut av det trange flysetet, men tar det hele med et smil :)                               

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar