tirsdag 20. april 2010

Tap i "jomfrukampen"

I dag begynte vi dagen med en kort morgenøkt med litt balltouch sammen med Heidi, Siri og Ragnhild etter frokost. Kroppene føltes friske og både angrep og servingen satt ganske fint. Vi var klare for kamp!


Hopf (Spania) på serve

Desverre for oss så var konstelasjonen på andre siden av nettet enda mer klare enn oss... Vi tapte klart og er dermed ute av turneringen siden kvalifiseringen er enkel eliminering og dermed vinn eller forsvinn. Det positive var at mottak-legg egentlig fungerte bra så vi ble slett ikke servet av banen. Derimot hadde vi stang-ut eller vi ble tatt av blokken i angrep. Jeg hadde en dårlig dag på serve og klarte ikke å finne det passende presset. Enten var det nett, ut eller kjempelett midt i fanget på motstanderen. Andre settet fikk vi luket vekk en del direkte angrepsfeil slik at det ble mer spill, men vi var langt i fra vårt toppnivå. I stede for å bruke tiden mellom ballene til å roe ned og legge en plan lot vi spanjolene få bestemme tempoet og kampen var over på et blunk! Spenningsnivået vårt var for høyt og vi hadde skuldrene litt oppunder ørene.


Om en dag eller to får vi se litt på videoen hva som går galt, men det viktigste vi skal lære av dette er nok:
  • Bruk tid mellom ballene i motgang, det tar mer enn 3-4 sekund å glemme en ballveksling og være klar for den neste. God læremester: Siri.
  • Legg en enkel plan for sideout som begge vet om når det går litt trått. Råd fra Ingrid.
  • Også fra Ingrid: Pust med magen og en god latter hjelper på nerver. 
By the way så vant spanjolene også sin neste kamp og skal dermed spille hovedrunde i morgen, heldiggriser!

Ingen grunn til å surmule. Ta med seg det som er å lære og slett resten.

Desverre tapte også Ragnhild og Siri sin kamp, men vi får krysse fingre og tær for fire norske herrelag i kvalifisering og Janne og Ingrid i hovedrunde imorgen. Lykke til!

Dagens bilde:

 
Klikk på bildet for større format av arbeid på HØYT nivå

-Cindy

1 kommentar:

  1. eg synds dikkan va flinke og det va morsomt å se på ;) rita flyr som en speeda maur baki forsvar cindy hopper høyt i blokk og har en konge redning med fingerslag! Det e jentene sine det!

    SvarSlett