onsdag 14. april 2010

Få dager igjen


















Nå har vi allerede kommet til onsdag i siste uken av oppholdet i Rio. Tiden flyr når man har det fint (=stort sett alltid for vår del). Vi drar til Brasilia på søndag og Heidi drar hjem allerede på fredag.

Treningene er supre. Kio og hans hjelper er stødige i serve, både flakk og skru. Vi får kjørt masse sideout og det går nå oftere etter planen enn hva det gjorde for en uke siden. Ellers er vi også blitt flinkere til å fikse de dårlige situasjonene. Øvelsene er stort sett alltid lagt opp slik at vi også får overgangsballer etter sideout. Heidi og Rita får kjørt seg til de grader i hardforsvar.





Overraskende mye folk ute kl.0645. Til og med noen godt voksne menn som spilte volleyballkamp!

De to siste morgenene har vi trent kl.07-09. Fin temperatur og kroppene fungerer overraskene bra selv såpass tidlig. I dag var til og med Petter med på morgentreningen og jeg har sjelden sett han så kvikk på den tiden av døgnet. Kl.14 blir det ny økt. Da kommer Vilde for å bli med. Økten da er bare på en time, men vi satser på å finne en ledig bane å få spille litt etterpå.

Planlegger også en styrkeøkt idag (eller eventuelt i morgen hvis vi bare skal ha en balløkt da). Siden vi kun er her i to uker har vi nedprioritert styrke en smule for å få mest mulig ut av balltreningene, men to benøkter i uken vil jeg helst ha i boks for å være fornøyd. I tillegg har vi med slyngene Petter og jeg har fått av mamma og pappa til jul og de er flittig i bruk nesten hver dag. Mandag kveld etter trening i sanden hadde vi en times tid med trim på diverse nivåer i hjemmet. Sesjonen ble flittig dokumentert og et eget innlegg med bilder fra dette vil komme.

Følg med på ritacindy.blogspot.com for inspirerende treningstips!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar