fredag 16. april 2010

Avskjedsfesten som ikke ble avskjedsfest

IKKE SISTE MÅLTID: Eithun, Petter Sprett, Cindy, Heidi og meg bestilte en GREI liste med sushi.

- Også BomBom, Ragsi, Kjersti og Eskil fråtset i rå fisk denne torsdags kvelden.

I går var store deler av den norske klanen i Rio samlet på NIK sushi for avskjedsmåltid for Heidi og Eithun. Eithun treffer vi igjen i Brasilia om et par dager. Heidi derimot skulle dra hjem til Norge idag men asken fra vulkanen gjorde "desverre" at hun måtte bli èn uke til. Hun blir dermed med til Brasilia for å trene og heie på oss!


VARM I ØRET: Heidi tilbringte flere timer av sin egen avskjedsfest til å lytte til KLMs telefonsvarer. Neste dag kom hun endelig gjennom og fikk endra billetten sin.

  Spis så mye du vil for 48 reais (ca 150 NOK) er ikke feil. Men jeg må innrømme det var godt å balansere magen med en nedkjølende Sundae is på Bobs etter å ha spist nærmere 20 biter av blant annet dette:


Favoritten min er laksebit med nøttestrøssel på.


PARET: Denne duoen skal prøve å bite fra seg i sandkassa i sommer!

Ellers har vi trent bra og tungt i det siste. Mye angrepstrening i varmen to ganger om dagen merkes på kroppen etterhvert. Likevel er vi fornøyde med å ha trukket det lengste strået i samtlige treningskamper mot Heidi og sine DROP-IN makkere. Jeg nevner i fleng; Vilde, Kjersti, Jan og Petter. Heidi fortjener ros for å alltid gi jernet tross stadig nye partnere å forholde og tilpasse seg til. Ingen baller går i bakken uten at Heidi ligger som en fisk i lufta! Kampene har også vært jevne, noe som er svært bra kamptrening for Team Rita&Cindy før WT i Brasilia på tirsdag. De siste dagene har vært skikkelig heite i Rio. Cindy kunne vise til svidd hud under beina etter dagens ettermiddagsøkt.

RIO BY MORNING: På vei til en av flere treninger kl 0700. Heidi har ingen tid å miste frem mot eksamen om èn uke. Heller ikke turistfoto er god nok grunn til å se opp fra pensum.


VEL OVERSTÅTT: Etter en heit morgenøkt på Post 10. Legg merke til de nyinnkjøpte machende uniformene til to av oss.

I morgen venter siste økt med Kio. Vi har vertfall en treningskamp mot Heidi og Vilde på ettermiddagen. Og kanskje en trening i tillegg kl 0700 med Kio. Det finner vi ut når vi står opp i morgen. Kommunikasjon på face går litt så som så til tider... Lørdag bruker vi til å restituere oss fremt til avreise til Brasilia søndag og treninger mandag før kamp i kvalliken tirsdag. Men skal ikke utelukke en treningskamp mot noen i løpet av lørdagen. Legen og journalisten kan fort bli rastløse av en dag uten trening ;)


Dagens bilde:

THE BRAZILIAN STYLE: En laidback rotte i solsteiken på Ipanemastranden.




Dagens fremmedord:

k o r p u l e n t

" Adj. korpulent [kɔɾpʉ'lent] en korpulent person. Med stort kroppsomfang, tykk "                   The free dictionary
                                         
Brukt av Petter på promenaden da han skulle beskrive en jogger som spratt bortover med overraskende lette steg.



GOD HELG

Ü


Rita

                                                                                             

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar