torsdag 8. april 2010

Kaaanskje idag?















Perfekte kite-forhold. Men ikke forhold å leke i sand med. I følge Kio er det en syklon som herjer uti sjøen et sted og forårsaker den kraftige vinden på strendene.

Cindy har ramsa opp ei liste med positive ting med regn i rio. Det ene er at beachbloggene blomstrer med oppdateringer opptil flere ganger daglig! Vi kjører på med innlegg nå som vi ikke har så mye annet fornuftig å foreta oss. På den måten slipper vi å få dårlig samvittighet på dager vi ikke gidder/ har tid til oppdatering Ü luuurt.














Cindy Pindy flyyr over de imaginære hekkene vi har satt opp.

Som Siri og Ragnhild, møter vi (egentlig mest Cindy) opp på trening hver dag med friskt mot og et håp om at det vertfall går an å slå litt to og to. Greit å få LITT balltouch til turneringen om 1,5 uke.. Men nei. Ikke idag heller. Balltreningen med Kio ble kansellert og vi tydde (å ty, tydde, har tydd, ja, stemmer det?) nok en gang til den norske oppfinnelsen; Red Cord. Mange brasser stopper opp og ser måpende på de tre hvite jentene som henger opp-ned, sidelengs, oppi og under de to grønne tauene. Om det er på grunn av vi er jenter som trener styrke eller om det er fordi de aldri har sett slik trening før, vites ikke. Men tror det er det sistnevnte... Før det startet å regne, rakk vi også en spurtøvelse, 5-4-3-2-1 reps frem og tilbake til hverandre.

Utfall i terapimasteren. Grei øvelse for å holde litt spenn i beinmusklene når vi ikke trener knebøy på helsestudio.








Cindy trener skuldre, mens Heidi "venter" på sin tur.

Nå fikk vi akkurat beskjed fra Kio om at bølgene kryper stadig lenger oppover stranda, noe som ikke er et bra tegn. I følge han skal de bli fem meter høye idag. Da blir det nok en styrkeøkt idag (denne gang i helsestudio) Så om vi ikke blir bedre til å spille volleyball, blir vi vertfall spretne og sterke av oppholdet i Rio Ü Ikveld er det avskjedsSUSHI for Harald- fysioterapaut, som skal dra i kveld. Det blir kosli!

Kvamsdal, Eithun og Eskil på vei til trening som ikke blir noe av. Eithuns nyklipte hår flagrer i vinden. 





Cindy og Petter har en tendens til å bruke meget avanserte ord i dagligtalen. Ord jeg og Heidi kun leser i fagbøker. Vi har et mål om å øke vokabularet vårt. Litt etter litt.

Dagens fremmedord:
O n e m a t e p o e t i k o n 
" Et lydord eller onomatopoetikon (av gresk onoma, «navn», «ord», og poiein, «skape») er et lydmalende eller lydhermende ord. Det vil si at ordets betydning er lik den lyden som ordet beskriver. Eksempler er ord som buldre, gurgle og suse. Også dyrelyder som ko-ko, mjau og mø er lydord. Lydmalende ord brukes mye i barnespråk. De er også mye brukt i tegneserier for å beskrive en lyd. Eksempler: Svisj, kremt, dunk."
                                                                                                                 Kilde: Petter Smart og Wikipedia

- Rita (som egentlig burde lest på eksamen og jobbet med hovedoppgaven)

1 kommentar: