søndag 18. april 2010

Wir haben Brasilia ankommen ;)

JENTENE PÅ TUR: Vi trente på en oppvarmingsbane. Bak er hovedbanen og ei likandes sol B-)


Nå sitter vi endelig nydysja og godtrøtte på hver sin seng i Brasilia. Det har vært en lang dag med reising, trening og handling. Flyreisen gikk som smurt. Etter 10 min stod vi på gaten klare og halvvåkne og hadde hele 1,5 time å slå/lese i hjel.


PARET: Herlige Petter Sprett og Cindy Pindy.

Jeg, Cindy, Petter og Heidi fikk testa sanden på anlegget. Vi spilte et par kamper. Høydeforskjellen på 1000 meter fra Rio til Brasilia var merkbar for å si det sånn. Vi ble fortere anpustne og ballen oppførte seg annerledes. Den var lettere, noe som fører til timingproblem og den flakker mer i serve. Derfor var det deilig å leke bort de verste feilene i den nye sandkassa og "få ut reisen av kroppen".


MOLD: Sanden var litt moldaktig og vi var temmelig skitne etter endt økt.

Handlingen var et kapittel i seg selv. Cindy tar seg for det meste av snakkingen som krever mer en "Que horas", "hola" og "ciao". Hun snakket med to sikre kilder fra to hoteller som sa samme navn og ca avstand til nærmeste supermarked. Det skulle ta 5-10 min med bil. Vi hoppa inn i en taxi. Etter 30 min og 35 reais på taxameteret, var vi fremme ved et gigantisk handlesenter. Petter var fornøyd etter overdose av Zula Sol - dagligvarekjede i Rio med heller lite utvalg. For å finne taxi hjem måtte vi gå under en skummel undergang for å komme til neste shoppingsenter. Først der kunne vi ta taxi. Brasilia er altså meget ulikt Rio. Foruten at byen ligger inne i landet, minner stedet meg om USA der alt er BIG. Bygningene, avstandene, supermarkedene og få som går i gatene. Byen har mange flotte arkitekturbygninger. Bla et shoppingsenter som ligger farlig nær hotellet vårt ;)

Dagens bilde (tatt i Rio)

ALT KAN SKJE I RIO: Dama (!) byr på seg selv for å få haik.

I morgen skal vi trene med Heidi og Petter kl 12, og deretter med Ragnhild og Siri kl 13. På kvelden er det teknisk møte der vi får vite mot hvem og når skal spille på tirsdag.

BOA NOITE FROM BRASILIA

Ü

Rita

1 kommentar:

  1. Endliiig vi kan se Petter !! :) Skjønningene

    SvarSlett