mandag 12. april 2010

Ny S O L R I K dag!!

Fornøyde nordboere etter den andre gode fellesøkten på tre dager! Ragsy og Bom Bom (som hun blir kalt av sin makker), dukket i havet da bildet ble tatt..

Vi er nå inne i siste treningsuke i Rio før turen går til hovedstaden Brasilia på søndag. Det er meldt strålende vær og vi ser frem til mange gode økter med dyktige Kio. Idag hadde vi morgenøkt der Petter Sprett ble med som Heidis makker. Vi terpet mye mottak og legg med Kios overnaturlige presisjonsserver med et SOLID trykk i. 

Hans velkjente lydeffekten i form av stønn før hvert slag gjorde ikke seansen mindre skremmende. Så det gjaldt å skjerpe alle sanser og dempe av så godt som mulig. Innimellom kom et par flakkserver fra hjelpetrenerne, der du plutselig må styre og gi kraft til ballen i mottak. Noe som kan føles ganske forvirrende.

Etterhvert utvilket vi øvelsen med angrep, noe som var interessant og bra å øve på Ü Til slutt i økten fikk vi angripe fire baller hver. Jeg måtte ta situps hvis ballen traff nettkant. Det hjalp ikke, nettet stod likevel i veien.

Linegåing måtte testes ut på vei hjem.

Traff på Vento og Kjersti på promenaden etter endt økt.

Angrepet mitt fungerte bedre på ettermiddagen da vi igjen hadde fellesøkt med beachgirlsofnorway og Heidi og Vilde. Fabricio kjørte noen avanserte overgangsøvelser der Cindy måtte slå av system- og kontrollknappen sin. Øvelsene gikk med andre ord ikke helt som det ble forklart av trener i forkant. Noe som gikk overraskende bra Ü Vi avsluttet økta med paradis, der Team Rita&Cindy tapte førsteplassen med et poeng for Heidi og Vilde. Vi prøver å få endel spillrealtert trening og treningskamper nå som det nærmer seg årets første turnering. Spanande.

D a g e n s     b i l d e :

Finn èn feil. For å gjøre det lettere, trykk på bildet og sjekk ut brasiliansk sikkerhet på sitt beste.


I morgen er det trening kl 0700 (!) og 1500. Morgenøkten skal vi trene med en New Zealandsk jente, Hayley.

- Boa Noite from Rio

Ü

. : :  Rita  : : .

1 kommentar:

  1. Haha - jeg ler av dagens bilde :) Ser ut som noe de kunne funnet paa i Thailand og :)

    SvarSlett